понеделник, 21 януари 2013 г.

Рибки от тесто

Разхождайки се из Страна мастеров преди време си харесах едни страхотни рибки от блогърката Дватая.

 Затова реших и аз да си направя подобни.
Още повече, че за целта е необходимо само брашно и сол.
Тънкостта при соленото тесто е правилното съхнене.
Рибките ми съхнеха около месец, преди да бъдат включени в композиция или да бъдат боядисани.








Кафявата рибка е обкръжена от зърна от леща.Има и малко пейпарт.
Златната е увита с прежда. Детайлите - гевречетата, също са от тесто.
Изглеждат добре върху дървена стена.










1 коментар:

  1. Рибките са страхотни! Не знам защо не са ми излезнали в емисията! Наистина се много ефектни!
    Поздрави: Вера

    ОтговорИзтриване