събота, 20 юли 2013 г.

Сватба

В сезона на щастливите събития една приятелка поиска да и направя картичка с джобче за сватбата на сина си. Само че джобчето да е по-голямо... Доста неща из интернет изгледох, но най - много ми  харесаха портмонетата на Какичка. Към портмонето направих и една картичка. Неприятната изненада дойде накрая,от некачественото велкро -както виждате ,едното ъгълче го няма.  Реших да не се ядосвам и да го оставя - рискът да разваля нещо не си струва. С тези си творения участвам в картичкофурийското предизвикателство -без дизайнерски хартии. А техниката е обикновено изрязване с ножичка.

7 коментара:

  1. Много стилна и никак не е обикновено рязане - харесва ми! Ако ще те успокои и моето велкро е дефектно. Какво да се прави - всеки дефект нека е ефект!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, ама нали знаеш как е, като цял ден си си играл и накрая за такава глупост те хване яд. Нищо, здраве да е...

      Изтриване
  2. Това твое рязане всеки път ме удивлява :) Съвършенно е. Много красиво портмоне си сътворила,сигурна съм че булката ще бъде впечатлена.

    ОтговорИзтриване
  3. Изключително елегантно!

    ОтговорИзтриване
  4. Уникална картичка и разкошно портмоне си сътворила!Винаги ме впечатляваш с техниките,които използваш. Благодаря ти,че уважи моето предизвикателство!Поздрави!

    ОтговорИзтриване